Pasen Live 2022

Wat als jij er toen zelf bij was, toen, bijna 2000 jaar geleden. Je stond erbij, je zag en je hoorde wat er gebeurde. Je voelde aan alles: dit is niet normaal, hier is iets aan de hand. Iets wat groter is dan de wereld die jij kent. Dit jaar, Pasen 2022, beleven wij dat mee in onze eigen Flevopolder. Het verhaal van Pasen komt tot leven in een prachtig geheel van beeld, zang en muziek. Een verhaal dat ook nu, misschien wel júist nu relevant is voor ons vandaag. 

Kerstnacht dronten 2022

Op vrijdag 23 december vieren we, zoals vanouds, kerstnacht in Dronten. Een dag eerder dan de echte Kerstnacht, maar daarom niet minder speciaal. ​In samenwerking met alle kerken van Dronten en het koor Charis Music zijn er drie voorstellingen waarin het Kerstverhaal op een eigentijdse en toegankelijke manier werd gebracht. 

Pasen Live 202​1

Het verhaal van Pasen komt naar de Flevopolder! In een prachtig uitgewerkte productie komt het tweeduizend jaar oude passieverhaal samen met het hedendaagse leven van Tom en Sophie. Het speelt zich af in de straten en huizen van Dronten. Het verhaal van Pasen is voor velen bekend, maar door de prachtige muziek en zang en door de professionele, indrukwekkende manier waarop het verhaal in beeld is gebracht komt Pasen tot leven en heel dichtbij! (Deze film bevat Nederlandse ondertiteling.)